Petri Rahikkala

Petri Rahikkala

WooCommerceen erikoistunut sähköisen liiketoiminnan konsultti

petri.rahikkala@ensens.fi

040 7003315

WooCommerce konsultointia

WooCommerce on suosituin verkkokauppa-alusta, jota käyttävät niin isot kuin pienetkin verkkokaupat. Niin olemassa olevat WooCommerce asiakkaat kuin verkkokauppaa perustavat yritykset tarvitsevat tukea eri prosesseissa sähköiseen liiketoimintaan liittyen. Jos yritykselläsi on tuotteita, joita voisit myydä kustannustehokkaasti suoraan verkossa, WooCommerce-konsultointi voi olla erinomainen investointi.

WooCommerce itsessään on ilmainen ohjelmisto, mutta sen käyttöönotto, käyttö ja hallinta voi tulla kalliiksi ilman tietotaitoa. Käydäänpä hieman läpi miksi kannattaisi hankkia WooCommerce-konsultointipalveluiden ostamista juuri minulta.

Asiantuntemus ja kokemus

Olen erikoistunut WooCommerce-verkkokauppoihin ja minulla on laaja kokemus niiden suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Tunnen alustan parhaat käytännöt ja voin auttaa teitä käyttöönottamaan tai kehittämään verkkokauppanne toimintaa. Yli 10-vuotinen kokemukseni sähköisen liiketoiminnan konsulttina ja eri tyyppisistä asiakasympäristöistäni on käytettävissänne.

Räätälöidyt ratkaisut

Jokainen verkkokauppa on erilainen ja eri yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Tarjoan räätälöityjä WooCommerce ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän liiketoimintasi vaatimuksiin. Monissa verkkokaupoissa tarvitaankin asiakaskohtaisia räätälöintejä tai rajapintatoteutuksia, joihin tarvitaan vahvaa osaamista. Olipa kyseessä WooCommerce verkkokaupan perustaminen alusta alkaen tai nykyisen verkkokauppanne parantaminen, niin minulta saa tukea.

Tekninen tuki

Verkkokauppaprojekteihin liittyy monia teknisiä aspekteja, kuten asennus, jatkuva konfigurointi, lisäosien valinta ja tietoturva. Tarjoan teknistä tukea ja opastusta, jotta voitte keskittyä liiketoimintaanne ilman huolta teknisistä yksityiskohdista. Laaja yhteistyökumppanien verkosto takaa asiantuntevan palvelun kauttani. Järjestelmän tekninen päivittäminen ja jatkuva WooCommerce ylläpito ovat kriittisiä toimintoja, joista vastaan monilla asiakkaillani.

Hakukoneoptimointi

Hyvin optimoitu verkkokauppa houkuttelee enemmän asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaa. Autan teitä optimoimaan verkkokauppanne hakukoneystävälliseksi ja parantamaan sen näkyvyyttä. Älä lankea hakukoneoptimointifirmojen myyntipuheille, sillä suurin osa hakukoneoptimoinnista on tehtävissä itsekin ilman magiaa ja suuria kustannuksia. Opastan mitä Woocommerce hakukoneoptimointi sisältää, miten sitä tehdään ja miten sivuston tekninen puoli ja sisältö tulee määritellä.

Laajennukset ja lisäosat

WooCommerce tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ja maksullisia lisäosia, jotka laajentavat ja parantavat verkkokauppanne toiminnallisuutta. Autan teitä valitsemaan sopivat laajennukset liiketoimintasi tarpeisiin. Integraatiot niin logistiikkaan, maksujärjestelmiin ja muihin rajapintoihin vaativat omat toteutuksensa, joiden valinnassa voi mennä sormi suuhun.

Turvallisuus

Verkkokaupan tietoturva on ensisijaisen tärkeää. Opastan teitä turvallisuuskäytäntöjen noudattamisessa ja autan suojaamaan verkkokauppanne. Tietoturva on kriittinen tekijä niin asiakkaillenne kuin yrityksenne maineelle. Järjestelmä, lisäosat, teemat ja rajapinnat pitää olla teknisesti ajantasalla, mutta myös henkilöstön pitää osata toimia tietoturvallisesti. Myös WooCommercen ja WordPressin GDPR:ään liittyvät toiminnot ja prosessit pitää olla kunnossa.

Jatkuva tuki

WooCommerce-konsultointi ei pääty projektin valmistumiseen. Tarjoan jatkuvaa tukea ja ylläpitoa varmistaakseni, että verkkokauppasi toimii saumattomasti ja pysyy ajan tasalla. WordPress ja WooCommerce koostuu ydinjärjestelmien lisäksi usein monista kymmenistä eri toimittajien lisäosista ja laajennuksista. Nämä kaikki pitää olla ajantasalla. Lähes kaikki asiakkaani hyödyntävät erillistä WooCommercen päivitys- ja ylläpitopalveluani, joka jatkuu varsinaisten projektien yli.

Kansainvälinen verkkokauppa

WooCommercen lokalisointiprojekteja tehdään paljon globaaleille markkinoille, jolloin pitää pystyä hallitsemaan kokonaan toisenlainen liiketoimintamalli ja tapa tehdä liiketoimintaa verkossa. Tulee huomioida eri maksuliikenteen, tullien, logistiikan, lokalisointien ja muiden seikkojen toteuttamisen ja vaikutukset verkkokaupan ulkopuoliseen liiketoimintaan. Kansainvälinen verkkokauppa on paljon muutakin kuin pelkkiä tekstikäännöksiä.

Asiakaskunta

Asiakkainani on tunnettuja B-to-C brändejä, jotka luottavat osaamiseeni vuodesta toiseen. Laaja asiakaskunta hyödyttää kaikkia muitakin asiakkaitani kun voin siirtää kokemuksiani (anonyymisti) muiden asiakkaiden käyttöön. Referenssejä en listaa tässä, mutta niistä voidaan jutella erikseen.

Soita tai laita sähköpostia